salt & svartpeppar. Tänk vad man hitta i ett tomt kylskåp och frys. Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot
Han fick mig att öppna ögonen ännu mer för såkallad "länkkärlek". Johanna & Victoria 200 gr mandlar. Jag kom över en sida, matgeek som drivs av Johan Hedberg
Alexandras mellismuffins med hallon, blåbär & chia. Vilken pepp det är i Facebookgruppen. Älsk ♥ Det har kommit en rad med ”nya” mellis att testa här hemma, som jag gärna vill dela med mig av till Dig
Men mitt i all denna röran så känner vi ändå tacksamhet, vi har faktiskt tak kvar över våra huvud, ett kök att laga mat i, vänner som erbjuder sig att hjälpa till med att bära och någonstans att göra av det vi vill behålla
Länkkärlek. Söndagskaka. *. Har hittat ett recept på kokosgömmor. Om jag någon gång äter godis, så är det oftast något med kokos, en bounty eller liknande
Men vilka fina minnen jag har och idag känner jag otroligt tacksamhet över möjligheten jag hade som barn att få vistas i lantlig miljö, åka traktoroch rå om både kor, hönor och hoppa i höet på höskullen
När jag vill visa min tacksamhet för att jag t ex fått hjälp med något brukar jag bjuda på middag. Oftast har jag brukat laga fjällfisk, som är det godaste jag vet och som jag ofta hade hemma tidigare
Tacksamhet lönar sig alltid. Medieföretaget Food & Friends har precis publicerat sin MATRAPPORT 2016 (pdf-fil) där de har undersökt svenskarnas attityder, matvanor och beteenden rörande dagligvaror
Glädjeskutt blandade med chockartad enormt stor tacksamhet och en hel massa "alltså man kan inte tro att det är sant" och "men hur gick detta till egentligen"och "men jag fattar det inte"
Stor tacksamhet. I går fick jag en pion som lämnades över med omtanke. Pionen har inte blommat på många, många år och när den väl gör det så knipsas den blomman av och ges bort, den ges till mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.