Förgrädda skalet i 8-10 minuter i 175 grader. Tillsätt 500-600 gram köttfärs och 200 gram bacon och stek färdigt. Grädda i ugnen i 200 grader ca 35-40 minuter. 8-10 minuter. 500-600 gram köttfärs. 35-40 minuter
2-3 msk Kalvfond. Tillsätt ströbrödet och låt svälla i 5-10 minuter4. 2-3 msk Kalvfond. Bilden har redan varit med en gång tidigare i min blogg, men det var för nästan 1 år sen och utan recept
Men den här gången stog vare sig Karl-Johan eller Herr Kantarell på menyn. En intressant svamp som efter att ha parasiterat i 15-20-30 år spränger sig igenom björkens stam och då sägs vara just sprängfylld med nyttigheter och i princip kunna bota allt och lite till
Receptet till den här gudomligt goda broccoligratängen hittade jag i går på Hannah Graaf Karyds blogg och jag som verkligen ÄÄÄÄLSKAR broccoligratäng kände med en gång att detta var en deluxevariant som helt säkert skulle falla mig på läppen
och bröda en springform ca 20-22 cm i diameter. 20-25 minuter, den ska vara lite lös när du tar ut den. 20-25 minuter, den ska vara lite lös när du tar ut den
Korintkakor, 40-50 st. 1,5-2 dl korinter eller russin - jag kör alltid på russin. Korintkakor, 40-50 st. 1,5-2 dl korinter eller russin - jag kör alltid på russin
-). Häll upp smeten i fyra stycken formar på ca 15 cm, det går jättebra med engångsformar i aluminium, och grädda mitt i ugnen 20-25 minuter. 2,5-3 dl florsocker. 2,5-3 dl florsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.