Jag börjar alltid dagen med en näringsriksmoothie, och det brukar ivanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagäri behov av att tillsättaimin kost för att må bra
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksominte bara med en bit, nope här moffade vii oss både tilleftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Jagvill med boken förmedla att äta rätt är lätt – när man väl fått bollen irullning. Det äregentligen två böcker i en – den första delen är alltså en handbok som berättar varför du bör förändra din kost och hur steg för steg
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jagär sååå tröööött. Hela helgen i sängen med hög feber grämer jagmig också över… Så fullständigtonödigt
Därför har jag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehörtill en grilladbiff
Tack för den. Jag hade dessutom fått en älgstek av Johan och Lena i "gå-bort-present". För visstär man det när man tillagar en stek med diversetillbehör
Och ett JÄTTESTORT tacktill alla som hejat på mig på bloggen, mailen, facebook och via sms. Nu ärjagtillbakai Kalmar igen, efter en underbar helg i Stockholm
Jag har (märkligt nog) aldrig hört talas om denna rätt tidigare. Det händer ganska sällan numera att jagblir bjuden på något som jagaldrigtidigare smakat i en eller annan variant, men den Öjebytoast som J och J bjöd på var en ny smaksensation, som bokstavligt talat fickmin gom att jubla
Så här på vintern tycker jag det är gott med en värmande soppa till lunch. Jag brukar passa på att rensa ur grön- och rotsaker ur kylen och laga ett par matiga soppor på dessa
Trattisarär för mig något jag köper i torkad form och använder som smaksättare. Att som nu i fredags stöta på dessa svampar till ett så våldsamt billigtpris som jag gjorde ibutikenvidmitt jobb, det helt enkelt förpliktigadetill ett soppkok
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärnaliteovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.