Passar då på att rekommendera en god drink, avnjuten i såväl Italien som Österrike. Blanda allt i ett glas och tillsätt rikligt med is och två apelsinskivor
Vi började med att dela på en sashimi, sen tog jag hummertacos och tonfiskfritters medan min man tog en laxtartar och en ceviche på oilgrimsmussla och sotad avokado
Bladen är milda och goda och passar i en sallad, på frukostmackan eller i pastanmed lite olivolja. Morotsblasten brukar jag göra smoothies av och samma sak med kålrabbibladen, broccolibladen och blomkålsbladen om jag inte bara strimlar dem och fräser snabbt med lite vitlök och serverar medpasta, örtkryddad olivolja, salt och peppar
Flyttade över degen till en plastbunke medtätslutande lock. mjölade ordentligt på bakplåtspapper skrapade ut degen från bunken vek försiktigt ihop och vände det snittade och satte in det i ugnen ångade
Och fort går det också, bara att följa medföljande instruktioner. Jag tycker inte det känns rätt att bara kasta, så jag bestämde mig för att koka sylt på bären
Önskade hett att jag varit förutseende nog och tagitmed mig lakritspulver hemifrån. Körsbärsträden dignar för närvarande av röda och söta bär, och det gäller att ta vara på sommarbären när de finns
Det är säkert någon gång varje månad som jag gör en rejäl sats med köttfärssås som vi äter till pasta ena dagen, och dagen efter varvar jag såsen med strimlad potatis, häller över lite mer grädde och gratinerar nå'n timme med lite ost på toppen
Imorgon är det dags att gå till jobbet igen och då börjar vi med en planeringsdag så man kommer att vara rätt trött i huvudet när dagen är slut men det ska bli roligt att börja jobba igen
Efter det fyller vi på bordet med lite goda ostar och något mer gott att dricka. Vad är meningen med att fylla trädgården med glödljus om man ändå inte är vaken för att se spektaklet
Tokenkel och jättegod tomatsås Du gör den på burktomat och behöver bara tillföra en vitlöksklyfta, ett glas vin och lite olivolja (även om du gärna får bättra på umamin och sältanmed en sardellfilé eller två)
Anka äter jag alldeles för sällan medtankepå hur mycket jag gillar det. Först ska jag bara berätta vad som dracks till capresen och medan jag brottadesmed ankan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.