Slutade med en bit Revbenspjäll och tre skivor Hästentrecote på Latinamerikanska. fyll på med is. ColeslawRiv två morötter, hacka eller hyvla vitkål med osthyvel och blanda med majonäs och äppelcider vinäger
Så idag gjorde vi falafel med morotstzaziki. Så var försiktig med mjölet (antar jag). Mixa alla ingredienser, tillsammans med hälften av mjölet, till ett mos
Hetta upp smöret eller oljan i en wok med lock. Smaka till sist av med salt och svartpeppar. Strö över den gröna salladslöken, den ger en väldigt god smak, och servera tillsammans med jasminriset
) Vi klädde av, tvättade och band upp hästarna vid de stora pilträden nere vid vattnet och mötte sen upp resten av släkten som likt i en madikkenfilm satt i trädgården vid ett stort uppdukat lunchbord i somriga kläder och väntade med vin, mat och sällskap
Milton är så duktig och man kan se att han gillar verkligen att rida, det var länge sedan jag hade medhästar att göra det gäller att uppdatera sig… hihi
Tre sådana hade vi iallafall liggande, och eftersom vi redan ätit kyckling två gånger denna veckan skulle jag försöka vara lite kreativ med den där stackars fläskytterfilén nu
Tänkte jag kör igång lite smått med veckans matsedel igen, snart är ju alla i familjen tillbaka till vardagens rutiner igen och det är ju i huvudsak när Mattias jobbar som vi behöver handla i förväg ändå
Men eftersom jag gjorde lite annorlunda den här gången så får du stå ut med ännu ett recept. Ruffel och båg är alltid en styggelse, antingen det handlar om felaktig varumärkning beträffande innehåll och datummärkning på livsmedel, mutskandaler, försäkringsbedrägerier (som vi också läst om på senaste tiden), eller smygbonusar till självgoda och pösmunkiga direktörer
Jag som kom till ridskolan för att få träffa hästar fick ett gäng med härliga och roliga kvinnor på köpet, som jag aldrig skulle lärt känna om det inte var för att vi har hästarna som gemensam nämnare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.