Jag tävlaromett underbart förkläde från Carolyn's Kitchen hos Sockertussen. Hon driver företaget Carolyn's Kitchen i Beverly Hills i USA och designar feminina, sexiga, snygga och användbara förkläden som lockar fram den glamorösa tjejen i oss alla =}
samt tävlar i vem som lyckas vaska fram mest. ett recept om dagen. då han bänkar sig framför Discovery Channel för att se allt som heter stort, bigt, maskiner, diggers, kraftfullt
Läste igenom nötbrödsreceptet ett par gånger. Dessutom så fick jag Birgitta Höglunds långkok-kokbok och hade spetsat in mig på en gulaschsoppa därifrån
Det är faktiskt första gången som jag tycker att Christine gjorde rätt som valde den lugnare och stabilare Raoul (den rollen spelades av Anton Zetterholm)
Blanda vin och socker i en kastrull, detta får nu koka upp under omrörning. Jag har inte testat det förut och inte heller har jag testat det efteråt, så jag vet faktiskt inte om det var drickbart eller inte
När jag började intressera mig för bröd för några år sedan bakade jag mycket ur Riddarbageriets bröd, och en favoriter i den boken var ett bröd som heter Kamut Grande
Här är det, Annabelle och Patrice Murillons bageri Au comte de Tourrettes i Tourrettes sur Loup. Eftersom min franska är mycket knapp, och Patrices engelska än sämre, så blev det ibland lite förvirrade situationer där i bageriet, men det mesta redde ut sig
Här kommerett bra brödrecept som ni bums skall skriva upp i receptpärmen. Dragfri plats och under bakduk – Jäst är som en gammal tant – mycket känslig för drag
Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, men eftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållning för att de skall bli använda
Ät dig i balans handlar om kost som är lämplig för dig oavsett var i livet du befinner sig. De har skrivit böcker tillsammans (och enskilt) tidigare och den här gången var det en kombinerad livsstils och kokbok med den lockande titeln "Ät dig i balans - bästa maten för glädje och lust"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.