Shit va veckorna går fort, inser ju att det va en hel vecka sen jag la in nått nytt här. Visst är det lite mycket göra nu, ni vet tomtar som ska fram och stakar och gud vet allt
Himmel vad dagarna går fort nu för tiden, så fort att det va nästan en hel vecka sen jag bloggade. Vi håller på måla väggen vit i vårat sovrum och vad händer
Idag åkte resten av familjen till stan på fotbollsmatch och jag tänkte ut i skogen och leta svamp. Jag hade nu lovat mannen att inte ge mig ut ensam i skogen men innan det var färdigt så var jag det
Vid läsandet på förpackningarna vann kesellan när det handlade om sockermängd, kalorier och protein men i rättvisans namn tillfrågades sambon om vad han ville ha
Dessutom eloge till att buffén hela tiden fylldes på, rent och fräscht. Okej, nu skall man inte klaga när man står framför ett dignande buffébord, dessutom åkandes med jobbet
Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Tur att jag då har ett superrecept som går fort att göra (typ max en halvtimma) och som de flesta har alla ingredienser för i skafferiet, för det går också att anpassa på så många sätt beroende på vad en har hemma
Låt de andra stå kvar i kylen under tiden. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Risotton har jag gjort många gånger, vad gäller skyn är den en ny favorit och vi gjorde den för första gången på nyårsafton efter recept här och även köttet blev riktigt bra
Så ni kan ju gissa vad killarna vill ha i julklapp nu då. Resultatet blir alltid ett kladdigt kök, en sur mamma och oätliga bullar eller knäck som inte går ner i de där små formerna som ramlar omkull hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.