Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta. Men idag fanns det en stor anledning, nämligen den nya lilla kunglighet som föddes
Svisch så är det kväll igen och en kopp te i soffan till "Biggest Loser" väntar innan sängen kallar. En nöjd Ida har precis lagt sig, hon hann vara med två kompisar efter midda'n
Hm. Dags igen. Ibland vet jag inte vad som händer med de stackars bananerna. Svisch så har de blivit för bruna för att smaka riktigt gott att äta rakt av
När jag förlorade arbetet kändes det som att augusti var oändligt långt borta. Och det har varit otroligt tunga, slitiga, långsamma månader, men nu är augusti snart här
Så är då en ny vecka här igen. Det säger bara svisch så är helgen förbi. Idag har jag mest suttit och jobbat men det var trögt att komma igång i morse, speciellt då jag jobbade största delen igår också
TILL 1 BRÖD. Dag 1. Gör poolishen. Blanda vatten, jäst och 400 gram mjöl i en stor bunke med lock. Vattnet bör vara cirka 15°, men anpassa gärna detta efter temperaturen i rummet
Det här är ett härligt recept med jordärtskocka som jag sett min favorit-TV-kock Jamie Oliver göra. Enkelt och fantastiskt gott att servera till kött eller kyckling eller annan fågel
Titta vilken smaskig mat jag har totat ihop. Jag har stekt en bit laxfilé, kokat korngryn och blandat ihop med kokt rödbeta, gjort en sås på turkisk yoghurt med pepparrot och tångkaviar och till sist har jag strött gökärtsblommor över härligheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.