- Dag 1
-
1 dl
teffmjöl
-
0,75 dl
vatten
-
½ msk
honung
-
Järn- & fiberrikt surdegsbröd
-
Surdegen (hela mängden enligt ovan)
-
25 g
jäst
-
6 dl
ljummet vatten
-
1 dl
olja
-
1 dl
ljus sirap
-
1 tsk
salt
-
1 dl
boveteflingor
-
½ dl
hirsflingor
-
1/4 dl
krossat linfrö
-
1 dl
Fibrex
-
½ dl
PO-fiber
-
½ dl
solroskärnor
-
10 torkade,
osvavlade ekologiska aprikoser
-
1 tsk
bakpulver
-
1 dl
teffmjöl
-
1 dl
rismjöl
-
2 dl
tapiokastärkelse (inköpt i asiatisk livsmedelsbutik)
-
8 dl
Lailas naturligt glutenfria mjölmix ("Lailas gula")
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.