Surdegsexperiment
"Utan Allt" - Matblogg för allergiker
"Utan Allt" - Matblogg för allergiker
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Dag 1
  • 1 dl teffmjöl
  • 0,75 dl vatten
  • ½ msk honung
  • Järn- & fiberrikt surdegsbröd
  • Surdegen (hela mängden enligt ovan)
  • 25 g jäst
  • 6 dl ljummet vatten
  • 1 dl olja
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 tsk salt
  • 1 dl boveteflingor
  • ½ dl hirsflingor
  • 1/4 dl krossat linfrö
  • 1 dl Fibrex
  • ½ dl PO-fiber
  • ½ dl solroskärnor
  • 10 torkade, osvavlade ekologiska aprikoser
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 dl teffmjöl
  • 1 dl rismjöl
  • 2 dl tapiokastärkelse (inköpt i asiatisk livsmedelsbutik)
  • 8 dl Lailas naturligt glutenfria mjölmix ("Lailas gula")

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.