Sockerberoendet är farligt högt så här efter jul. Dags att försöka byta ut sötsakerna mot något lite nyttigare, vilket är lättare sagt än gjort… Dessa frökex, från Caroline med bloggen ”Älska att baka”, har blivit en favorit under hösten
Kex till morgonkaffet. Nu har vi kommit i ordning i vårt fina boende nere i Alanya. Regnet har vräkt ner den första veckan, då är det skönt att bo i en varm och bekväm lägenhet
Populära frökex. Frökex och fröknäcke har blivit väldigt populära, inte bara i LCHF/Paleokretsar. Det finns nu en mängd olika sorter i butikerna, så roligt att det börjat dyka upp gott bröd även för oss som inte tål gluten eller av annan anledning väljer att inte äta spannmål
Jag älskar att planera middagar och fester för då får man verkligen frossa i recept. -) Det är roligt att få leta allt ifrån tilltugg till vicknings recept
Som ni har märkt skriver jag inte lika ofta längre. Jag har inte haft så mycket lust att skriva den senaste tiden och har inte heller haft speciellt mycket tid över
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Tillsätt kokhett vatten och rör ihop. Låt stå i rumstemperatur tills linfröna sugit åt sig av vätskan, cirka 30-60 minuter
Här kommer ett enkelt men flott recept om ni inte vet vad ni ska ha för efterrätt på nyår ännu. Den här pannacottan görs på syltsocker istället för gelatinblad, och är således mycket djurvänligare och dessutom inte lika krånglig
Riv mandelmassan direkt i bunken. Tillsätt mandelspån och äggvita. Blanda med händerna. Forma avlånga "fingrar" av mandelmassasmeten och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.