Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Hello. Jag befinner mig just nu i Uppsala med jobbet. Har precis landat på hotellrummet men ska strax möta upp de andra för fortsatta diskussioner och studiebesök
För någon helg sedan var vi så sugna på lammstek, det kändes som det var en smärre evighet sen vi åt det sist, så en lammstek handlades hem och kockades till
Förra veckan tillbringade jag i Juan-les-Pins, Marseille och Tail l'Hermitage för jobb (provning), studiebesök (Valrhona), tävling (EM i blindprovning) och sist men inte minst att få inspiration till nya maträtter och provningskoncept
Igår var jag en snabbrunda på Möllevångstorget i Malmö. När vi bodde mitt i Malmö var det betydligt enklare att ta sig dit, nu är det lite djungelns lag som råder när man vill ta sig fram på gatorna och hitta en parkeringsplats
Terminsstarten gick över förväntan här hemma. Kanske beror det på att vi haft det mest underbara sommarväder så länge att batterierna för en gångs skull känns fulladdade inför hösten
I dag har jag varit med min kollega Patrik i hans kök på Kungsholmen. Han lagar, liksom jag, också all mat från grunden till ca 65 barn och ca 12 vuxna
På studiebesök. För några veckor sedan åkte jag ner till Linköping för att att gå på studiebesök med Eva, en överläkare på Universitetssjukhuset i Linköping
I tisdags var jag iväg till Brevik och träffade en av mentorerna för blivande årskurs 6, fick en hel del matnyttig information om hur det fungerar när man går i Studiegården samt att jag även fick se hur ett av klassrummen ser ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.