Slottsstek eller söndagsstek tillhör nog inte de vanligaste rätterna på våra middagsbord i dagens stressade samhälle, där vi lägger allt mindre tid i köket samtidigt som vi tävlar om att ha det finaste köket
För att effektivisera matlagningen och samtidigt slippa ifrån halv- och helfabrikat kan jag tipsa om Jacob Wismars familjemetod, en metod som gör det enklare för familjen att äta allsidigt och näringsriktigt och ändå få tid över till annat
Nu när mörkret verkligen sänkt sig över vardagen och man är extra trött på kvällarna får man lätt en känsla av hopplöshet när man tänker på hur man ska hinna laga god och nyttig mat varje kväll när man har jobb, fritidsaktiviteter m
Jag älskar paj. Det går snabbt, är enkelt att tillaga och det finns oändligt många varianter. Är du glutenintolerant kan du göra med bovete, äter du lågkolhydratskost gör du med mandelmjöl och äter du som "vanligt" kan du göra med ex
Minns för flera år sedan när jag såg Two Fat Ladies fritera en lustig blomma på tv. De var helt betagna i det färdiga resultatet och tryckte i sig de flottiga men vackra knytena
Denna dag har jag spenderat på ett seminarium med det storslagna namnet. Framtidens storkök, en namn som jag hade förhoppningen om att det skulle leva upp till
Idag var det dags för mig att bjuda på fika på jobbet igen. De senaste gångerna har jag bjudit på sockerfritt fika, men denna gång så blev det lite mer traditionell fika
(Nu har det blivit våren 2015. Jag jobbar deltid igen och är sjukskriven till viss del. Försöker förstå. Försöker bli frisk, men uppenbarligen har inte det jag hållit på med hittills varit tillräckligt verksamt
För någon månad sen dök det upp några limiterade Struiseprodukter i flödet. Van Pouck Stout är en variant av Black Albert som legat på Grande Champagne Cognac-fat efter det att Bart Van Pouck, som är föreståndare för Struisebutiken i Brugge, övertygat Urbain om att det var en bra idé
Minimalism. Effektivisera mera - mina bästa tips. Januari 22, 2018 18. 39. Kände mig så galet effektiv igår, för jag hann med så himla mycket utan att på något vis känna mig stressad över allt som skulle göras, blev till och med själv förvånad när jag reflekterade över dagen
Hur som helst ska jag göra mitt yttesta för att få in några Struiseprodukter till jobbet under våren samt hålla tummarna att vi i fortsättningen kommer ha lättare att få tag i dessa åtråvärda pjäser
Idag fyller Struises genialiske och galna bryggare Urbain Coutteau år och vad passar väl bättre än att förtälja lite om några nya produkter från den innovativa bryggares hjärna
För er som inte kan läsa på flaskan så är det en Struise Kabert, en imperial stout gjord på en blandning mellan Struise Black Albert and Portsmouth Brewing Kate the Great och lagrad på portvinsfat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.