Jag började veckan med fettkaffe, men jag upptäckte att jag framåt eftermiddagen både mådde illa och var hungrig på samma gång, så denna vecka skippade jag det ganska snabbt
Jag vet inte vad ni andra tycker om de små paketen med snabbnudlar och tillhörande kryddpåse. Sedan måste man ju inte köra den absoluta snabbvarianten av nudlar i detta recept jag ska tipsa er, utan det var mer att vi råkade ha detta hemma och det blev sååå gott
Superenkelt och snabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Du kanske också gillarSaftiga tekakor med havregryn – barnens favorit
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilén i bitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg i buljongtärningen, pepparn och sojan
Koka pastan (enligt förpackningen). Skala och hacka alla grönsaker. Hetta upp oljan i en vid kastrull, tillsätt grönsakerna och tomatpurén, låt fräsa sakta i 5 minuter
1 – 1 1/2 dl muscovadosocker. 2 citroner 1 –. Det här receptet såg jag plötsligt på baksidan av en påse med frysta jordgubbar och tänkte att det måste jag prova
Vill bara tipsa om hur du kan göra hasselbackspotatis på lite snabbare vis. Vi värmde upp köttet i sin påse i en kastrull med kokande vatten och sen grillade vi den lite snabbt på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.