1. Häll alla ingredienser i en skål eller ett glas och rör om. 2. Ställ i kylen i minst 30 minuter. 3. Vid servering, toppa med lite extra jordgubbar & kokosflingor
instagram 100kitchenstories. Vad är bättre än ledighet mitt i veckan egentligen. Jo, nämligen att det dessutom är soligt väder, nära 20 grader och BASKETFESTIVALEN i Göteborg
instagram 100kitchenstories. Kokos + hallon och lingon + banan = mums mums mums. Denna fredag serverade jag kokosgröt till frukost vilket är lite annorlunda en de grötar jag vanligtvis gör
instagram 100kitchenstories. Jag har längtat efter helg hela veckan och när jag vaknade upp till lördag för drygt 1 timma sedan så njöt jag av morgonen till fullo
Ingredienser 500 gram frysta jordgubbar 3-4 dl vatten från en ung kokosnöt Gör så här Tina jordgubbarna så att de inte är fullt så hårda innan du lägger dem i din mixer
Top with blood orange pieces and coconut. 2 dl coconut milk. 2 dl coconut milk. Blodapelsiner är så goda. Jag äter dem som sådana, gärna kylskåpskalla, pressar till juice eller varför inte som här blandar i en chiapudding
Godmorgon. Idag är det torsdag och tillbaka till verkligheten direkt med skola vid klockan åtta. För att rivstarta ordentligt så kör vi på ekoligiprov direkt på morgonen Jag känner mig ändå trygg, jag börjar komma in i pluggandet igen
coconut in a food processor. coconut milk, flip it upside down, and open the can. coconut cream and strawberries together until well incorporated and fluffy
1 dl coconut milk. 1 tbsp coconut. 1 dl coconut milk. 1 tbsp coconut. Min man kom hem med med en påse chia frön, för han tänkte att detta är säkert något jag är intresserad av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.