Toppa med exempelvis bär, färskt frukt eller nötter. Foto. John Hagby. Matstylist. Alexandra Zazzi. Heej. Jag tröttnar aldrig på dessa enkla men goda små bananpannkakor
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Serverat tillsammans med kokt potatis, ärtor och egen remouladsås. Första gången jag testade att panera fisk i panko blev det ingen smak alls, så denna gången kryddade jag lite mer
Blanda alla ingredienser till marinaden och gnid i köttet med kryddblandningen. När jag för många år sedan gjorde praktik i Sheffield så åt jag en baguett med något som jag antar var en variant av pulled pork
Det är annars lätt att man snöar in på sin vanliga frukost och jag har själv varit en sån som varje dag år ut och år in ätit "traditionell" frukostmat med yoghurt och smörgåsar (det var i och för sig länge sedan jag åt det nu)
Ni som hängt med ett tag vet att den baksidan fick sig några frakturer för ett bra tag sedan och smärtan är något som spökar lite då och då, de senaste veckorna harden varit ganska närvarande om man säger så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.