Krydda kycklingen, jag använde Fransk peppar, chicken mallorca o indisk grill o stekkrydda. Idag kom jag på att jag skulle ta fram min gamla lergryta från 80-talet som står längst in i " hemska skåpet" ( har fått sitt namn efter det kaos som råder därinne)
300-400 g nötfärs (jag tog älgfärs)1-1,5 msk Mexikansk grill- och stekkrydda. Meny, Vecka 9MåndagHokifilé med creme fraiche-täcke, potatis och morötterTisdagTomatsoppa med olika topping och minibaguetterOnsdagCurrykycklinggryta med jasminris och melonsalladTorsdagHemmagjordaköttbullar, potatis, sås och morötterFredagLimemarinerad fisk med ingefära, potatis och frästa grönsakerLördagRevbenspjäll med ingefärsglaze och coleslawSöndagPasta med ost- och vitlökssås, lufttorkad skinka och broccoliJaa, det var veckans meny
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.