Blanda alla ingredienser väl, och smaka av med salt och vitpeppar. Var försiktig med saltet. Tina den frysta spenaten och låt den rinna av i ett durkslag
Blanda färsen med ströbrödsblandningen och rör ihop. Skala potatisen och koka den mjuk. Stek på medelvärme någon minut utan att Wallenbergarna får för mycket färg
Tärna och koka 2 potatis i lite vatten med hönsbuljong. Lägg över den färdigkokta potatisen i mixern tillsammans med en stor näve färsk bladspenat, bladpersilja, en hackad vitlök, 1/3 pressad citron, citronpeppar, salt och 1 dl creme fraiche light
Servera västerbottenbiffarna tillsammans med pressad potatis, lingonsås och höstsallad. Koka ner såsen en aning och sila den till en liten kastrull genom en finmaskig sil
Smaka av med salt, peppar och riven muskotnöt. Blanda sen ner de hackade äggen och rör om. Tina spenaten i en kastrull med lite matfett så det inte bränner fast
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade småpotatisaroch rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Smaka av med salt, peppar och riven muskotnöt. Blanda sen ner de hackade äggen och rör om. Tina spenaten i en kastrull med lite matfett så det inte bränner fast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.