Skaka samman äggula, matlagningsgrädde och parmesanost i en redningsbägare. 2 dl matlagningsgrädde. Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen
Vispa ihop grädde, äggulor och ost i en stor skål och krydda med salt och peppar. 75 dl vispgrädde. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av
I en skål, vipa ihop ägg, parmesan, grädde och peppar. Det som är annorlunda med Nigellas recept är vinet som ger en annan touch på carbonaran, jätte gott
Sälta från pancettan, krämighet från grädden och osten och tuggmotstånd av spagettin. Blanda grädde, pastavatten, hälften av osten och äggula i en skål
Blanda ihop ägg, grädde, ost, salt och peppar. Spagetti. Det finns nog lika många recept på Carbonara som det finns på köttfärssås, ingen gör likadant som någon annan
Koka spagettin enligt anvisningarna på förpackningen. Slå av vattnet från spagettin med ett durkslag. Häll därefter spagettin direkt ned i stekpannan tillsammans med bacontärningarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.