Spökbrownies
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g ljus choklad
  • 180 g smör
  • 12 ägg
  • 12,5 dl råsocker
  • 11 tsk vaniljsocker
  • 11,3 dl vetemjöl
  • 11 krm bakpulver
  • 1 smör och ströbröd, till formen
  • 12 dl nutella
  • 1 kristyr
  • 1 ögon
  • 1200 g ljus choklad 80 g smör 2 ägg 2,5 dl råsocker 1 tsk vaniljsocker 1,3 dl vetemjöl 1 krm bakpulver smör och ströbröd, till formen
  • 1 Garnering2 dl nutella kristyr ögonBryt chokladen i bitar och lägg i smöret, smält över vattenbad. Vispa ägg, råsocker och vaniljsocker. Blanda med chokladen. Blanda mjöl, bakpulver och rör ner i chokladen. Rör till en slät smet. Smöra och bröa en form, ca 38x26 cm. Häll i smeten och grädda mitt i ugnen 20-25 minuter på 175 grader. När brownien svalnat, bred på nutella, skär den i bitar och dekorera med vit kristyr och ögon.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.