Droppa i cheesecakesmeten med en sked, lite i taget tills det täcker browniesmeten. Värm smör, choklad och 100 ml Sukrin+ i en kastrull på låg-medel värme. Vispa äggen ljust och fluffigt tillsammans med 50 ml Sukrin+, några minuter. Klä en form som är ca 19x26 cm med bakplåtspapper
Jag bakade också foccaciabröd, men med vanligt vetemjöl, det fanns ingen tid över till glutenfritt foccacia men jag ska absolut testa det snart eftersom det verkar vara ett helt underbart bröd
Den kakan jag bakade häromdagen är samma recept som jag anvämnder till mina sommarmuffins, väldigt enkel att göra om man inte riktigt har tid att göra muffins av smeten
Jag bakade också foccaciabröd, men med vanligt vetemjöl, det fanns ingen tid över till glutenfritt foccacia men jag ska absolut testa det snart eftersom det verkar vara ett helt underbart bröd
I onsdags hade vi gäster på middag. Passade på att baka lite muffins till kaffet. Eftersom en i sällskapet är allergisk mot mjölk och vår son mot ägg så blev de helt mjölk & äggfria
Det är så härligt att ta vara på ledigheten och umgås så mycket som möjligt med barnen för jag vet med mig hur mycket jag saknar detta när förskoleterminen och vardagen drar igång igen
Vispa smör och cream cheese slätt med en elvisp. Bred lite glasyr på de kalla muffinsen eller fyll en spritspåse med stor stjärntyll och spritsa på glasyren
Riktiga sommarmuffins. Mycket lättbakade muffins med kokos och apelsin. Riktiga sommarmuffins. Smält fettet och rör ner det tillsammans med de andra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.