Ingredienser Portioner. 4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fräs paprikan, purjolöken och chilin ordentligt i lite rapsolja, låt den bli mjuk och få lite färg. Slå på vattnet och creme fraichen, låt det koka upp och mixa såsen ordentligt med en handmixer
Hej,. Mini-me är hemma igen efter 10 dagar i Spanien med sin farmor och farfar. Lika skönt som det är att vara själva och inte behöva ta hand om någon annan än sig själv, lika skönt är det att ha henne hemma igen
Koka upp vatten i en kastrull, när vattnet kokar lägg i pölsen stäng av och dra bort kastrullen från plattan, (får pölsen ligga i när det kokar så spricker skinnet) låt pölsen ligga och gotta sig i det varma vattnet medans du monterar tunnbrödsrullen
Sommarkorv (ca 4 port) Du behöver. Ett smart sätt för att få en riktigt god tomatsmak i en gryta utan att använda konserverade tomater, är att skålla riktigt solmogna färska tomater och skala av skinnet försiktigt
Sommarkorv. Detta inlägg innehåller alkolholinformation och riktar sig till personer över 25 år. ”Den spanska räven rev en annan räv” – Ett utryck många av oss känner till och här kommer det att handla om två spanska guldkorn som möter varann i en galet god kombination utan att rivas
Onsdag - Sommarkorv. "sommarkorv". Matsedel vecka 14. Hej allesammans. Hoppas ni alla haft en riktigt trevlig påskhelg tillsammans med nära och kära, och att ni ätit alldeles för mycket av den goda maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.