Enkel äggstanning 3-4 port. 3 ägg. 4 1/2 dl mjölk. 3 tsk vetemjöl. 1 tsk salt. Vispa ut mjölet i lite av mjölken så det blir klimpfritt, vispa i resten av mjölken, salt och ägg, vispa dock inte för mycket för då kan äggstanningen bli blåsig
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Hej på er. Hoppas att din söndag varit härlig. Jag har fått gjort en himla massa och sitter nu med lite tända ljus på bordet, dator i knät och lugn och ro omkring mig
Fredag igen. En härlig helg väntar runt hörnet. Jag såg att det har varit lite väl mycket sockersött här på bloggen efter alla kalas senaste månaden, så här kommer lite lunchinspiration
Det senaste året har jag mer och mer dragit mig undan från sötsaker och jag bakar inte alls lika ofta längre – mitt kak- och sockersug har helt enkelt minskat drastiskt i år
Äntligen fredag. Men innan jag inleder fredagsmyset med sista delen av min Afternoon Tea-följetong vill jag passa på att tipsa om en supermysig film som jag och M såg igår, nämligen 100 steg från Bombay till Paris
Årets Födelsedegstårta. Den blev mycket godare än vad jag hade trott. Dekorera med hallon, choklad och florsocker så att den blir sådär ännu sockersötare
Fannyskakburk - Du får ta en kaka till, om du vill!
Livet är bra märkligt ibland men idag var det helt som vanlig vilket kunde kännas som en tröst då måndagen vankade av och an likt en äggasjuk höna i mina tankar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.