Jazz och maffiosos. Mat ”they can´t refuse”. Den är skriven av Joseph ”Joe Dogs” Ianuzzi, avhoppad mafiosokocksom lagat till de största gangstrarna i New York och det är oerhört spännande och ibland fasanfull läsning
Häll det som är kvar av citronsaften i kycklingen och pilla in vitlökskrosset och chilifrukten. Min familj är riktiga "köttomaner", så därför blir det inte så mycket annat som grillas, men det här måste jag övertyga dem om att prova
Beer Can Burgers, eller som Maibritt och Mattias skrev - "Heart attack burgers". Vi såg dom flera gånger redan förra sommaren, både hos bloggare, i tidningar och på tvn och blev sugna på att prova, men så försvann sommaren i en hast och ingen grillning hann ske av dessa spännande burgare
Försök däremot hålla dig borta från de allra sötaste såserna, såsom ketchup och bbq-sås, då de dränker den goda viltsmaken och nästan utan undantag inte är någon bra kombination med vin
Och som en följd blev jag ganska mätt på just denna kaka. Det hela började med att jag (som så många gånger förr) fick ett omättligt sug efter choklad och att jag i samma veva hittade en mapp med bilder på datorn som kommit bort
Eftersom kycklingen grillas på indirekt värme blir grilltiden ca en timme men det enklaste sättet att veta när den är klar är att kolla med en termometer
I sommar har den stora grillfavoriten varit Beer can chicken - kyckling på ölburk. Till kycklingen har vi tillrett en sås på saften som bildas i tillagningen, lika god den också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.