Nu är jag tillbaka på jobbetigen efter en lång underbar sommar med mina barn (maken har också varit med ibland man han har ju varit tvungen att jobba mycket)
Nu snart ny vecka igen, har sagt det förut, men tiden springer verkligen iväg. Nu ska jag snart krypa till kojs, men innan jag gör det tänkte jag dela med mig av receptet på de smarriga Daimkakorna som jag och småttingarna bakade i veckan
Go'kväll. Får man lov att fresta med ett smarrigt bakrecept så här på kvällskvisten. Hittade en så spännande variant på kladdkaka på Arlas hemsida som jag vart tvungen att testa
Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Och snart är det helg. Inget jobb för denna helg i alla fall, men resa till Stockholm på söndag till min näringsterapeut, för att stämma av hur jag mår och mina "hälsoframsteg"
Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobbigen. Vi har en spännande termin framför oss när barnen ska lämnas och hämtas på tre olika skolor samtidigt som jag växlar upp och börjar jobba heltid
Det händer att jag rensar ut i kokboksskåpet (skulle vilja kunna säga hyllan), men så lockas jag av någon fin kokbok jag stöter på och fyller återigen på
Någonstans på det världsomspännande internet såg jag någon göra en stek med endast salt, peppar och lök som kryddning vilket egentligen rent logiskt borde vara det mest rätta
Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. Mandelsmörbollar (LCHF). En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå i vilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
Här kommer två varianter på linsbiffar som jag har ätit i veckan. )#1 Tyckte linsbiffarna jag gjorde för ett tag sedan blev riktigt goda, men fetaost hade varit riktigt smaskigt att ha i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.