Spola nässlorna kalla, pressa ur kvarvarande vatten. Rosta dem några minuter i en torr järnstekpanna. Av Karin Fransson har jag lärt mig att nässlor kan skördas hela säsongen
Listan på innehåll ska vara så kort som möjligt och helst vara helt utan E-nummer. En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Dennaär god att servera både varm och kall. Nu ska det bli en desert. Då var det alla hjärtans dag. Om ni väl börjat göra dennaär det svårt att tycka om den man köper i butik efteråt
Du som tempererar kommer att få choklad över, men det är svårare att temperera små mängder. Att doppa eller inte doppa dem i smält choklad är en smakfråga
De som inte hamnade i soppan, lades på tork i ett mörkt rum eller förvälldes och frystes ner. Jag har längtat efter nässlor hela året – o nuär de äntligen här
Under vintern har det blivit mycket soppa som serverats, men det känner vi inte alls för vid denna tiden på året, även om det inte riktigt känns som någon högsommar än (just som jag skriver detta så börjar det falla droppar av modell XL utanför fönstret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.