Vispa smör och socker och tillsätt sedan äggulorna under vispning. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och tillsätt sedan socker och vaniljsocker sakta under fortsatt vispning
Mal mandeln. Vispa ägg och socker pösigt. Hacka Daim-. Smörj bakplåtspapper med smält smör. VIKTIGT. Häll smeten i långpannan och grädda 20-25 minuter i 200 grader
8 200 g kalvfärs 400 g blandfärs 4 msk olivolja 1 msk tomatpuré 2 dl rött vin 1/2 gul lök 1 morot 1 selleristjälk 4 burkar hela tomater (à ca 400 g) 1 färsk rosmarinkvist 5 lagerblad salt Till servering pasta (t ex rigatoni eller spaghetti) parmesanost olivolja svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Så här på våren är det många studentkalas och bröllop men även dop och andra kalas så tänkte tipsa om en fantastisk glutenfri pinocchiotårta, den räcker till många på så vis kanske det räcker med en tårta trota gluten-och laktosintoleranta på bjudningen, detta verkligen en given klassiker som passar stora som små gäster
Blanda ner hälften av sockret och vispa med elvisp tills vitorna är hårda och fasta. Blanda resten av sockret med potatismjölet, häll ner i äggvitan och fortsätt att vispa tills sockret har löst sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.