Blanda tomatpurén med grädden och häll över. Servera med en god sallad. Lägg på plåt med bakplåtspapper, låt jäsa 20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda i nedre delen av ugnen i 10-15 minuter till de är gyllenbruna
Rulla ihop från långsidan och lägg rullen med skarven neråt. Servera med morotsallad. )2 burkar avrunnen tonfisk 1 gul finhackad lök2 ägg1 – 2 msk finhackad persilja1 – 2 msk finskuren gräslök2 msk senap1 msk hela kumminfrön2 dl riven ost2 smördegsplattor à ca 10 x 15 cm Mosa och blanda tonfisk med lök, ägg, kryddgrönt, kummin, senap, salt och peppar efter egen smak. Skär sedan upp i 3 cm tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper
En förkylning slog till igår med dunder och brak, från till synens ingenstans, och med den kom den sedvanliga febern som just nu härjar vilt i min kropp
Tonfiskfyllning. (blöt händerna med kallt vatten, det underlättar). Nagga den med en gaffel. Hacka purjolöken, paprikan och äpplet, bryn dem tillsammans med curry utan att det bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.