Bakad potatis med tonfiskröra
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 225 grader
  • 45-60 minuter beroende på storlek
  • Tonfiskfylld bakpotatis ca 4 potatisar
  • 3 dl majonnäs (gärna citron)
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl var av hackad dill och persilja
  • 1 msk honung
  • 2 msk kapris, hackad
  • 1 liten rödlök, fint hackad
  • örtsalt och svartpeppar efter smak
  • pressad citron efter smak
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • Blanda samman allt utom tonfisken, smaka av med kryddor och citron.
  • Plocka sönder tonfisken i mindre bitar med hjälp av en gaffel och rör ner i blandningen.
  • Låt gärna tonfiskröran stå kallt en stund innan serveringen för att mogna i smaken.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.