Det är ju lite smörgåstårtetider nu, får man väl ändå säga. Skolavslutning, konfirmationer, studenter och andra somriga saker man vill fira görs ju enkelt och väldigt gott med just smörgåstårta
Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
Denna tårta bakar vi alltid till våra skolavslutningar på Sjukhusskolan. dagarna har sprungit iväg i skolavslutningar, bakning av tårtor till kvällens firande av dotterna kandidatexamen och födelsedag, i efterarbete och trevligheter av en sprungen termin, i cykling längs vidsträckta fält och till viss del i dimmig oro över hjärtan som längtar ut och hjärtan som svämmar över
Veckan som kommer stundar bal för Joline, skolavslutningar, restaurangbesök och avslutsningsfest. Så kom värmeböljan tillbaka och fler enkla sallader står på tur
"Baka baka liten muffins". Hej vänner. Här har ugnen gått varm idag. Vi har förberett för veckans aktiviteter genom att baka två tårtbottnar och kladdkakemuffins ( jag stod väl i och för sig för det mesta av själva bakningen men sönerna tog snällt hand om smetresterna
Igår kväll var jag hemma hos en gammal arbetskollega på ett Me & I-party, och jag som inte hade tänkt köpa så mycket gjorde så klart det i alla fall, haha
Jordgubbsdessert med mandelcrunch. "Den blomstertid nu kommer. ". Igår var det skolavslutning på sonens skola och skolgården fylldes av finklädda skolelever, lärare och föräldrar
Ibland kan jag verkligen längta efter bakad potatis och då gärna med en god röra. Förra veckan improviserade jag ihop den här baconröran med det vi hade hemma och den blev riktigt god
Köttfärsgulaschsoppa. Hej hej. Trevlig söndag till er alla. Hoppas ni haft en varm och solig vecka ni med. Här har det varit fullt ös denna veckan verkligen, för min del mest, men ack sådan bra vecka jag haft
Krustader är det perfekta drinktilltugget - supergott och går att variera hur mycket som helst. Dessa varma krustader med stark chili-mjukost var en ny variant för mig, men den kommer vi absolut att göra fler gånger
Det har varit lite lugnt på bloggen sista tiden – jobb, skolavslutningar, student och massa annat har tagit tid men nu är det snart dags för semester och det finns en massa tid över till matlagning, bakning, foto och blogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.