Förra året plockade jag i alla fall blommor med intentioner att göra saft av dem. Sedan har du den vackraste saften du kan tänka dig och smaken, den är sommar på flaska och inte alls parfymig
Lägg oxkinderna i lergrytan fyll på med grönsaker, kryddor och vätska. Red av med maizenaredning. Skiva upp köttet lägg på garnityren, servera med kokta potatis och såsen
DEN VACKRA KYCKLINGEN. Jag ska på en gång varna er för bröd receptet, jag höftade totalt, om ni inte känner er så bekväma med att höfta fram deger använd ett pitabrödrecept eller dylikt
Mosa osten och blanda med resten av ingredienserna. Servera varm med en sked av chevréröran överst. Smaka av med salt och peppar och låt stå i kylen i ca 2 timmar innan servering
Lammlägg eller annat lammkött gärna med ben. Går även bra med lammgrytbitar. Börja med köttet. Ta en stor kastrull, lägg i köttet och kryddorna och täck sedan med vatten
Vispa gulorna med saften. Koka upp mjölken och vispa ner den i äggblandningen, häll detta åter i kastrullen och sjud sakta under vispning på låg medelvärme
Lägg tillbaka i byttan igen, krydda med kardemumma och vaniljpulver. Vid ett par tillfällen kan du peta runt lite med sleven, för att se till att det inte bara torkar på ytan
Vacker och höstig persikopaj med kolasmak. Denna soliga söndag avslutas med en persikopaj med kolatouche, jag fullständigt älskar dessa dagar då man har tid i köket att strosa runt och plocka och greja och liksom kreativiteten skapa något under tiden man håller på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.