Ingredienser Portioner. 4 550 g falukorv 900 g fast potatis 1 gul lök 1 rödlök salt och vitpeppar 1 tsk timjan 1 l köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 lagerblad 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Sallad 1/2 cosmopolitansallad 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Ingredienser. 800 g falukorv2 gula lökar900 g potatis1 msk smör eller margarin2 lagerblad5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond)1 lättöl (à 33 cl)salt och peppar
Skiva potatisar, lök och korv. Varva skivorna i en Grytor. Häll påbuljong och öl. Krydda med rosmarin. Låt Grytorn saka puttra underlock ca 20 minuter tills potatisskivorna är mjuka
Öppet vatten. ). Den här veckan har sett lite annorlunda ut i träningsväg. Den startades nämligen upp med en AW med gamla polare i bowlinghallen på restaurang Hugo i måndags, som följdes av flera träningspass under veckan med att bära och lasta bilen med bord till vårat 20-års jubileum på jobbet, plus en hel del steg under själva jubileet, och avslutades i helgen med att mannen och jag körde en vända till returpunkten med gamla garderober och annat skräp och klippte och räfsade ihop en lång rabatt med rosenspiréa, plus att vi plockade fram trädgårdsmöblerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.