men här är nästan samma sak, en oinspirerad kväll kikade jag i kylen och frysen och skafferiet och lyckades plocka ihop denna sallad som hade dugt lika gott mitt i sommaren
Här kommer förslag på några olika ingrediensersom ni tipsat om. Basvaniljglass, yoghurt, turkisk yoghurt, kesellasojamjölk, havredryck, kokosmjölk, mjölk, grädde
Bred ut ruccolan sen lägger man på tunna skivor av mozzarellan & de färska skivade fikonen. Sist men inte minst hackad färsk mynta (som inte jag hittade men ni kanske lyckas)Varsin dessertgaffel till alla gästerna och njut
Vi hade ju besök av vänner, som ska öppna äppelmusteri, för några veckor sen. Men det utan foto är smörgås med tjockt lager dijonsenap, entrecote (/skinka funkar också) och skivat äpple
ex fiberhusk, xanthan gum och andra bindande ingrediensersom ägg kanman ändå få glutenfria bakverk att få lika bra konsistens som de bakverk gjorda på mjöl innehållande gluten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.