Schwarzwaldtårta
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 240 gram mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 msk socker
  • en nypa salt
  • 120 gram kylt smör
  • 1 ägg
  • 6 äggulor
  • 2 msk varmt vatten
  • 1 1/2 tsk vaniljsocker
  • 200 gram socker
  • 6 äggvitor
  • ett kryddmått salt
  • 150 gram mjöl
  • 75 gram majsena eller potatismjöl
  • 3 msk kakaopulver av god kvalitet
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk socker
  • 1 kryddmått kanel
  • 1 dryg msk potatismjöl
  • 5-6 msk Kirsch
  • 1 liter vispgrädde
  • 3 msk socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2-3 msk Kirsch
  • 170-190 grader
  • i cirka
  • 15-20 minuter till
  • 175 grader
  • 40 minuter Kaka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.