Det lilla problemet med att musen på min laptop är trasig och att jag råkade kasta den trådlösa ner för trappen idag ska inte förstöra att jag inte kan dela med mig av bilderna på de här fantastiskt goda apelsinchoklad-´tryfflarna´ till er
Klä två formar med bakplåtspapper. I går bakade jag kakvinster till den årliga vårbasaren på lördag. Passade på att kombinera kokos och saffran som jag blev tipsad om
Avsluta med att ringla chokladsås i ett fint mönster överst. Garnera med bär och hackad choklad. Bred ut hälften av blandningen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm. 100 g mörk chokladkaka med apelsinsmak
Det första lagret är fyllt med apelsinkvarg och lite vispad grädde. Apelsinkvargen är färdigköpt, men kan enkelt göras genom att smaksätta kvarg eller liknande med till exempel apelsinskal, -saft och vaniljsocker
Dessa kakor är lite väl mastiga tycker jag, mer godis än kaka. Men goda. ca 20 st200 gram smör1 dl strösocker4 1/2 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 vaniljsockerca 20 chokladbitarca 20 noblesseGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.