Nu får ni hålla i er för den här dagen har vi ätit så god mat både tilllunch och middag. Båda recepten finns med i detta inlägg och jag garanterar er att om ni vill impa lite hemma nån dag så laga något av dessa recept
Detta var första gången jag gav mig på denna klassiker. Ett gott minne är på den tiden jag jobbade på en av stadens pubar och kocken där lagade en grymt god gulaschsoppa
Hallå på er. Här har det regnat hela förmiddagen och faktiskt så gör det inte mig någonting alls. Jag tycker det är ganska mysigt att gå hemma och skrota i myskläderna medans jag tvättar, planerar inför veckan och allmänt tar det lugnt
LitePT-Fiabröd-feelingBakade bröd i söndags med inspiration och originalrecept härifrån. Skulleegentligenblivit det receptet men jag hade inte allamärkliga frön hemma
Krydda revbenen väl med piffikrydda. Lägg dem i i ugnsformen. Ös dem med skyn lite då och då. Servera med kokt potatis & kokta grönsaker och såklartklassisk brunsås till, se mitt recept
Alltså ser ni detta maffiga pannkakstorn. Det är nog bland det godaste jag ätit till frukost på länge. Ricotta och bananpannkakor är verkligen en lyckad kombo, tycker att det lyfterhelamåltiden
Även om man så att säga går på diet så måste man kunna unna sig här i livet. Men det betyder å andra sidan inte att man svullar i sig kopiösa mängder onyttigheter utan man kan faktiskt njuta och samtidigt hålla sig på banan
Söndagkväll och helgens jobb är avklarat. I torsdags lagade jag matlådor inför helgen. Denna gången blev det kålpudding, men inte på traditionellt svenskt husman vis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.