Söndag och fisk
Gradinskan mat
Gradinskan mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fiskarhustruns torskrygg
  • 4 portioner 4 torskryggfiléer
  • Salt &peppar
  • 1 paket bacon
  • 1/2 purjolök 1 burk champinjoner
  • Sås
  • 2 burkar creme fraiche
  • 0,5- 1 tsk cayennepeppar
  • 1 msk dijonsenap
  • 2-3 msk hummerfond
  • 2-3 msk hackad dill
  • Duchessepotatis

  • 1 kg mjölig potatis, kokt och skalad
  • 3 msk smör
  • 2 ägg Eventuellt värmd mjölk
  • Salt & peppar
  • Tyll och spritspåse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.