I fredags gjorde jag åter igen pizzahär hemma, för en gångs skull med riktigt njutbart resultat. Jag hade inte vågat tro att det här receptet skulle bli så lyckat - därav var det nästan så att tårarna brände bakom ögonlocken då jag halvt utmattad på fredag kväll satte mig ner och provsmakade
Pizzanär gjord på tortillabröd, jag testade sånna tortilla som är lite tjockare speciellt för pizza och de var bra så här kommer mitt recept på tortillapizza, jag har även toppat pizzan med vitlökssås
Det är så bra med hemmagjord pizza för det första så blir det precis som man vill och för det andra lägger man på allt man tycker är gott eller det man har hemma
Hemmagjord pizzaär verkligen supergott, en riktig fredags- eller lördagsfavorit. Det här receptet är från viktväktarna men skiljer sig inte mycket från hur jag brukar göra i annat fall
Då är den allra godast tycker jag. I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. Jag tycker det gick lättast när jag vättehänderna med vatten, då fastnade inte degen på fingrarna så väldigt
Vi brukade förut göra pizzabullar som är jättegoda som utflyktsmat, både kalla som varma. Är i husvagnen i härliga Edsåsdalen och firar påsken med familjen, och det eviga ältandet vad ska vi grilla till lunch
Gör såhär. När botten ärfärdig tar du ut den. Ställ in Pizzan i ugnen igen på 200 grader i 5-10 minuter. 120 g Färskost. 1 st Basilika - färsk. 250 g Färska champinjoner
Härär receptet på min första LCHF Pizza. Tillsätt färskost, torra ingredienser och den rivna osten. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
Pizzaär en av barnens favoriter och detta är ett recept som verkligen går hem hos dem. När man inte vill använda vetemjöl så kan det vara svårt att få till en riktigt bra botten
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Många tycker, precis som jag, att det härär den godaste, glutenfria pizza à la LCHF de smakat. Jag skapade den i mitt arbete med restaurang PriMaten i Uppsala, där har den blivit väldigt populär bland kunderna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.