Hittade detta recept i nya Amelia. Boeuf bourguignon800-1000 gr högrev eller fransyskasmör att steka i280 gr bacon2 morötter i bitar2 skivade gula lökar7 dl fylligt rödvin7 dl mörk oxbuljong3 msk tomatpuré4 krossade vitlöksklyftor1 tsk torkad timjan2 lagerbladsalt och svartpepparfinhackad persilja till serveringen
Först var det cupcakes i långa banor som man skulle göra och sen cake pops och numera är det whoppie pies som är det stora samtalsämnet på många matbloggar
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.