Nu vet ni iallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. . Igår kväll gjorde jag grönkålschips eftersom vi åkte iväg idag och den skulle blivit dålig tills vi kommer hem om ingen hade gjort något med den
Måste säga att det verkligen var gott. Relaterat. Men det jag tycker ni ska tänka på inför nyår är att förbereda så mycket som möjligt, det tar alltid längre tid än man tror och det är inte så kul att bara stå i köket när man har gäster hemma
Förkokningslag. Inkokningslag. Lägg frukten vartefter i den dessförinnan uppkokta förkokningslagen. Ta upp plommonen från förkokningslagen och lägg dem i burkar som därefter fylls på med inkokningslag
konditor, så ni hajar. Det går så klart även att göra en vanlig vaniljpannacotta eller friska upp den med lite citron och toppa med någon påskgul frukt
Svårt att säga vad som var godast. Köttet tillagas länge och på låg temperatur vilket gör köttet så mört att det går att dra/pilla isär med händerna (varav namnet)
Det är väl under mina dieter som det kan bli lite enformigt men sedan jag startade den här bloggen (och @tastyhealth på Instagram) har jag nog aldrig ätit så varierat som jag gör nu
För min del ska det finnas detta. Skinka, brunkål, senap, ägg, sill (minst 2 sorter) rödbetssallad, köttbullar, prinskorv, ost, kavring, vörtbröd, hårtbröd, franskbröd, julmust, risgrynsgröt, saftsås med hela jordgubbar
½ dl matlagningsgrädde. Det jag tycker är svårast med att räkna är att fördela kalorierna jämt under dagen så man har ordentligt kvar när det är dags för middagen på kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.