Men jag hade inte riktigt allt hemma till såsen och fick improvisera. Jag fick tips av en vän om att det såldes fin ryggbiff i bit billigt och det kunde jag inte stå emot
Ryggbiff med ädelostsås. Var så sugen på en rejäl biff och mustigt rödvin denna fredag, vilken tur att jag då kikade in på Coop Extra som hade en liten skylt med 199 kr varje fredag för ryggbiff och entrecote, närproducerat och allt
Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Passa på att smaka av ett glas vin när du lagar maten, den tar lite tid, men det är den värd att vänta på
Beroende på vart man läser och hör så får man olika svar vart ifrån denna utsökta rätt kommer. Tog officiell och kylkänslig spårvagn till köttköping efter jobbet och införskaffade mig några bitar vacker tjolöholmsryggbiff
En kommentar. Servera ryggbiffen med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Du behöver4 portioner400 g ryggbiff1 röd chili, finhackad1 pressad vitlökOlivoljaSmörFlingsaltSvartpeppar16 potatisarOlivoljaFlingsaltFärsk timjanRydbergs bearnaisesåsSalladGör såhärLåt ryggbiffen vara rumstempererad. Stek ryggbiffen 2 minuter på varje sida (rosarött kött). 400 g ryggbiff
4 skiva ryggbiff. Skala och hacka löken. Tärna fläsket och klyfta champinjonerna. Fräs fläsktärningarna i sitt eget fett i en gryta, tills de blir lätt knapriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.