Här ett recpet på en variant på scones som jag improviserat fram efter att ha blivit näst intill ruinerad efter att så gott som varje eftermiddag köpt en liknande variant på caféet brevid jobbet
Nej men se God lördagskväll, foodies. Hoppas att er helg varit till belåtenhet så här långt. Vi kan nog med säkerhet konstatera att Najni befinner sig i en period av intensivt bakande just nu
Pasta och nudlar är ju inte det första som dyker upp i huvudet när jag tänker på mexikansk mat. Så när jag ramlade över recept på Fideos Secos, en såsig pastarätt fullpackad med mexikanska smaker var jag ju så klart tvungen att testa
Hemtentan är inlämnad och damen här spenderar sin första pluggfria kväll på två veckor i soffan. Och här ska jag njuta för imorgon börjar nästa projekt med PR-projektledning och skapandet av projektplaner med PR-aktiviteter
Che spettacolo. Det sa min granne när jag var mitt uppe i att ta bilder på dagens spenatsoppa. Och ja, det måste ju se ut som en spektakel när jag varje dag öppnar mina dörrar för att få ta del av dagsljuset, sätter ner mina luncher på mitt mosaikgolv, och börjar fota
Mitt absolut mest lästa inlägg på bloggen sedan starten är receptet på saltlakritskola från Pärlans Konfektyr, inte alls oförtjänt, för den kolan är helt ofattbart god
Till helgen får vi besök av några, vi kan kalla dom lchfmänniskorna. Jag tycker om att bjuda på något och googlade omkring igår för att se om det fanns något smarrigt att bjuda en LCHF
Idag var det äntligen på tiden med att börja med bröllopstårtan tills på lördag, jag började med den inre moussen bestående av bland annat hallonpuré, matlagningsyoghurt och grädde
Tillsammans med några vänner har min fru och jag en middagsklubb. Vi är tre par som tillsammans har som mål att äta oss igenom mat från alla världens länder
Ja, det är precis vad vi tänker bjuda er på denna lördag. Vi börjar med lite julinspiration så här helgen innan första advent (är det klokt, det är första advent redan nästa helg
Rustikal – Hobelz Veggie World. 15 kr för ett paket påläggskorv. Sug på den va. Tyskarna är inte bara fantastiskt bra på att göra vegokorv, de är också billiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.