200 g
mörk choklad, värm 0,5 dl grädde, slå den varma grädden över chokladen, rör tills helt smält.Ta rullarna ur frysen, slå/bred/droppa ganachen över dem, och dekorera på önskat vis! :)
7/10 Starka
smaker - tycker du om det; gott, annars är nog detta bakverk något i kraftigare laget. Grädden balanserar upp bärblandningen perfekt, och bakverket i helhet är saftigt, mjukt, och luftigt - lite tråkig konsistens i min smak, men uppskattat av resterande fikagäster, som föredrog de lite luftigare bakverken.
Hon är enormt kreativ när det gäller att baka med proteinpulver och jag har följt henne länge och förundrats över alla kakor, bars och muffins som hon trollar fram
Nu har jag köpt hem en tetra med kikärtor att använda till nya spännande recept. Kikärtor tycker jag är en rolig och nytänkande ingrediens att baka med
Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt lite somriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaron lite – och skapa en galen längtan till sommaren, solen och värmen
Kompakt konsistens i kombination med mycket chokladsmak, mums. Kokosgrädde finns att hitta vid kokosmjölken i livsmedelsaffärer (ofta vid en asiatisk hylla), och det går även bra att använda det vita som bildas överst när en förpackning kokosmjölk fått stå orörd under några timmar
Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt lite somriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaron lite – och skapa en galen längtan till sommaren, solen och värmen
Blanda gelatinet med vattnet. Koka upp hallon med lite vatten och socker. Vispa sedan blandningen (använd maskin med ballongvisp) tills den svalnat och är fluffig
OREOCHOKLAD PAJ MED KOLA/Ballerinapaj Med Kola Och ChokladtäckeBotten. Pajen heter egentligen OREOCHOKLAD PAJ MED KOLA men jag gjorde om den lite och passade då på att döpa om den Jag tog ballerina ist för Oreo då jag inte är så jätteförtjust i dom kakorna, jag var också inne på att byta ut den mörka chokladen mot mjölkchoklad men tog till sist mörk
Kakbotten har jag smaksatt med vanilj men det går bra att krydda med t. Chokladtäcket är gjort på kokosolja och raw kakao och smakar som riktig tryffelchoklad
Vi började dagen på Bubbles&Brunch på push där vi festade till stägning, tog en kebabtallrik och rullade sedan till bursten där vi dansade våra lurviga till Otto Knows, Martin Garrix och favoriten Aviici
Kakbotten har jag smaksatt med vanilj men det går bra att krydda med t. Chokladtäcket är gjort på kokosolja och raw kakao och smakar som riktig tryffelchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.