Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0,25 kruka(or) färsk mynta , 5-6 blad räcker 4 dl rosévin 1 st lime 4 st färska jordgubbar 2 cl sockerlag 1 dl sodavatten 8 st isbitar Köp receptet
Det är mycket jag verkligen tycker är sååå gott när det gäller mat o dryck. En sak det inte varit så mycket om på bloggen är drinkar, men jag tycker det är himmelskt gott
3 dl fruktsoda eller bordsvatten med lime eller citron. Till 2 l1,5 l (à 75 cl) halvtorrt vin, vitt 2 lime, saft 2 granatäpplen 150 g physalis 3 dl fruktsoda eller bordsvatten med lime eller citron is
Häll upp i ett cocktailglas och dekorera medmynta. Häll mango, äppeljuice, lime, socker, mynta och några isbitar i en mixer och kör tills all is krossats
Spansk sangria med rom kallas vi det enkelt sangriasreceptetet som vi ofta laga hemma, har vi lärt oss av spanska vänner när vi varit på grillfester i södra Spanien
I Rhubabe kan man välja att slå ned sockerlagen direkt i shakern med övriga ingredienser som skakas. Tycker man som jag att purén blev lite tråkig i färgen så kan man skarva med en droppe röd karamellfärg
130 cl mousserande vin (med eller utan alkohol). 112 stora myntablad. 1lime eller citronLägg myntabladen i väl kylda glas, gärna drinkglas på fot eller vinglas. 1Muddla lätt för att pressa oljorna ur myntabladen. 1Fyll därefter på med is i vardera glas. 1Häll i flädersaften och toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om och garnera medmyntablad eller en tunn skiva lime eller citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.