Låt blommorna ligga en stund på en tidning så att du blir av med eventuella småkryp. 3 Häll den varma lagen över blommorna och täck med plastfolie eller sätt på ett lock
Tänk på att aldrig använda en aluminiumkastrull när du gör rabarbersaft. Tänk också på att hålla ett öga på blandningen under de två dagar den står till sig
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0,25 kruka(or) färsk mynta , 5-6 blad räcker 4 dl rosévin 1 st lime 4 st färska jordgubbar 2 cl sockerlag 1 dl sodavatten 8 st isbitar Köp receptet
Lägg dem i en gryta och häll på vattnet. Klyv vaniljstången på längden och skrapa ner fröna i grytan. Fyll ända upp och sätt på lock eller kork och låt saften kallna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.