Jag valde Kung Markattas riskaka som är gjord på dinkel av fullkorn, men vilka riskakor som helst fungerar så länge de är osaltade och utan annan smaksättning
Jag skulle nog aldrig kunnat ana att min nästa last skulle bli riskakor. Med smör och salt. Och nej det är inget jag äter dagligen, bara under mina carb nites
Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
I bussen ner till Karlstad häromdagen, nämnde jag för min kollega om min stora svaghet för vitkål. Vi kom igång ordentligt med vitkålspratet och då tipsade hon om den här iranska rätten
Nästa vecka är det tillbaka till rutinerna för hela familjen. På torsdag är det dags för mina barn att börja skolan för terminen, Filippa börjar 5an och Gus 2an
Tidigare i somras skrev jag om min favoritfrukost under semestern, riskakor med tahini och groddar. En ganska nyvunnen hobby här hemma hos oss är att grodda olika saker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.