Efter ett roligt veckoslut med familje-besök, vilket betydde att karln min och jag fick sova på golvet i köket på en onormalt smal madrass (vad gör man inte för sina föräldrar och sina morföräldrar
Mycket gott serverades på tallriken och flera recept kommer jag självklart dela med er. Antagligen inte det mest grekiska jag åt under veckan men som fick mig att ändra mina smaklökar för tonfisk är denna salladen som jag delar med er i veckans nummer
Jag håller med gästerna, denna paj är kanongod och vi har gjort den många gånger sedan dess. För något år sedan hittade jag detta recept på nätet och första gången jag gjorde pajen bjöd vi släkten på middag
Skämt å sido, det ska bli riktigt kul att få fira henne och ni känner ju mig vid detta laget, matnörd som jag är, så ser jag fram emot maten och fikat hemma i min mosters trädgård tillsammans med hela tjocka släkten
All cred för ostbollarna på bilden ovan måste jag dock ge min kusin Carl, som jag outsourcade det här momentet till när jag förberedde nyårsmiddagen, och insåg att det skulle bli svårt att hinna med allt om jag inte satte släkten i arbete
Blir absolut godast att koka länge och sen glaza dem med en god glaze. I år gjorde vi istället Vildsvinsrevben då föräldrarnas frys är full med Vildsvinskött
När jag var liten firande alltid hela släkten midsommar i mina morföräldrars sommarstuga i Skåne. Idag har jag haft en minst sagt peppande dag på jobbet med diskussioner om framtiden och jag känner mig mer än minsat sagt taggad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.