Revbensspjäll med isterbandsfärssås och cidersås
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg färska revbensspjäll
  • salt och peppar
  • 5 cm ingefära, riven
  • 1 msk matolja
  • Till servering
  • 100 g hela inlagda rödbetor
  • sallad
  • Isterbandsfärssås
  • 4 isterband
  • 1 msk smör
  • 4 dl korngryn, kokta
  • 1 tsk hela fänkålsfrön
  • 1 tsk hela dillfrön
  • salt och svartpeppar
  • Cidersås
  • stekskyn från revbensspjällen ovan
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.