Munkar brukar så gott som alltid uppskattas men ändå vill det inte bli av att göra sådana annat än till första maj, fast kanske det är därför de är uppskattade
Kött från en hel hummer serverad ”Maine Style” med lite citronmajonnäs, vårlök och selleri. Svenskarna vallfärdar som aldrig förr till New York och numera är det inte bara Manhattan som lockar utan också det allt mer gentrifierade, hippa Brooklyn
Tillsätt sötpotatispurén, vaniljsocker, ingefära, muskotnöt, salt och majsstärkelse. Antingen med coleslaw i (hamburger)bröd och grillad majs och pommes vid sidan om
Om inte så klicka på bilden här ovanför så kommer du till Keldas sida och kan registrera dig. Nu är det ytterligare en vecka tills jag får en mysmorgon tyvärr
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.