Dottern multitaskar. ). Jag köpte lever för andra gången i mitt liv igår, och nu är leverlådan i ugnen. Iom att jag inte ville göra en lika stor sats som senast, så sparade jag ca 200g av levern för att steka leverbiffar
Den här veckan har varit hektisk. Därför har det blivit snabba mål. Träning och sena kvällar på jobbet. Igår blev det röd linssoppa och varma mackor med pastirma (en kryddad lufttorkad biff enligt wiki)
Jag tyckte det var längesedan jag körde igång en utmaning här i bloggen, så det passar bra att ha några utmaningar nu i höst – som sagt så är magen och rumpan/låren/benen först ut
Tidigare utmaningar. Godis/kakor/läsk/bakelser/chips/glass/choklad/saft/juice/chokladdryck/oboy/marmelad/sylt/smaksattfil/smaksattyoghurt/smaksattkesella/pannkakor/plättar/mjuktbröd/ketchup/färdigasåser/färdigrätter/sportdrycker/flingor/självklart socker i ren form
(även krydda/frön om du önskar det). Eventuellt brödkrydda, frön enligt önskemål. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
URL/Bloggadress. LCHF-vecka. Hoppas att ni alla fått en riktigt bra start på veckan. Jag började min vecka med ett kortare arbetspass än vanligt, så jag är redan hemma från jobbet igen, och lunchen är dessutom intagen
Veckans drink. Okt. 24. med smak av äpple och kanel. Kategorier. Fredagsdrinken. av Christine. Hej,. En mörk och ruggig fredagskväll, som gjord för att sitta hemma med familjen och mysa
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Rör ner koriander/persilja, lök och Maizena i bönsmeten. Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. Det är i princip det enda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Veckans middag. Mat & Middagar. Kantarell- & salamipasta. salt & vitpeppar. Fräs svampen i en stekpanna, tills vätskan ångat bort, tillsätt hälften av smöret och smaksätt med salt & vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.