Jag börjar även jobba imorgon, efter fyra veckors semester. Lika mycket som jag längtade efter semestern, längtar jag nu efter att börja jobba:) och komma tillbaka till alla rutiner.
Så nu är det bara att ta fram dietschemat och inhandla det som står på matlistan och sätta igång att göra matlådor.
Tre veckor framåt kommer jag att följa det diet- och träningsschema jag hade innan mina ”fria” sommarveckor.
Det innebär
5 st
styrkepass/vecka
3 st
”mini intervaller” efter styrketräningspass/vecka
3 st
morgonjogg a´ 30-45 min/vecka
Efter dessa tre veckor blir det formcheck och utvärdering för att se hur fortsatt upplägg blir.
NU börjar det verkligen på riktigt, resan för att komma i min bästa form hittills – blod (man vet aldrig), svett (garanterat!) och tårar (inte riktigt min grej, men troligen) no mercy!
Är nämligen riktigt hungrig och maten på bilden var så god att jag nästan grät. Har tre fjällrödingsfiléer kvar i frysen och jag tror att svärmor eventuellt kan ha fler påsar med kantareller
Han höll på att koka en hälsodryck som skulle vara bra mot hosta och halsont. Skala och riv ingefäran. Drick direkt eller ställ in i kylen och låt kallna
Väl framme i Brooklyn och stadsdelen Dumbo (en akronym för Down under the Manhattan bridge overpass) svänger man av ner till vänster mot Water Street och den charmiga matmarknaden Smorgasburg
Buljonger från kyckling, nöt, vilt, lamm, fläsk, fisk och skaldjur innehåller naturligt kollagen, något som är bra bland annat för vår ledbrosk, bindväv, hud och tarmsystem
Jag gick då med kryckor och hade stelkorsett för att överhuvudtaget kunna gå. Tänk vilken utveckling det blivit i och med att jag i alla år efter det försökt hitta till ett bättre mående med hjälp av maten och träningen
Inte mig emot. Jag och O har börjat planera lite inför sommarens semester. Det hör inte till vanligheterna att vi är ute i så här god tid och det känns riktigt uppfriskande att ha så mycket att välja på när man tittar på flygresor och hotell
Vi landar i Malaga strax innan midnatt och sedan blir vi upphämtade mot vidare färd till Nerja. Jag har gjort en ”Anna” och bakat fröbröd och förberett goda mackor till mig och Malin på planet
För cirka ett och ett halvt år sedan testade jag att göra en raw food detox. Jag hade huvudvärk och kände mig orkeslös, men på fjärde dagen så vände allt
När man bjuder på kaka med havtorn och choklad och har fredagsyra på rälsen mot Stockholm. Livet tar sina vändningar och jag med dessa, men fortfarande med full fokus på livets goda sidor, hur de än tar sig uttryck
Ena långsidan består av heltäckande fönster med utsikt mot krogens uteservering, Beckholmen och Slussen och atmosfären blir bara mer intagande i takt med att mörkret sänker sig över varvet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.